Volg ons
op Twitter 

Gelegen aan de rand van Amersfoort en in het midden van Nederland, vind je de Van Wees Whisky shop. Al ruim 40 jaar een betrouwbaar adres, voor hen die op zoek zijn naar het nieuwste aanbod in Whisky, Cognac, Calvados, Armagnac, Grappa en Eau de vie.

Binnen wordt je warm ontvangen door het aanwezige personeel en indien nodig, voorzien van advies. Alles op een vrijwillige basis, want klantvriendelijkheid staat hier nog steeds voorop.

De buitenkant van de winkel doet het soms niet echt vermoeden, maar achter deze slijterij schuilt een heel bedrijf.
Er wordt niet alleen geļmporteerd, maar ook worden er speciale bottelingen uitgebracht door de firma zelf. The Ultimate Selection is hier een goed voorbeeld van en tegenwoordig heeft van Wees ook een drietal eigen Rum bottelingen.

The Ultimate bestaat uit diverse Single Malt cask bottelingen, allen geselecteerd op een goede kwaliteit en scherp in prijs.

Voor meer informatie: http://www.UltimateWhisky.com 

Om onze klanten zoveel mogelijk te kunnen informeren, is er ook een proeflokaal aanwezig.

Hier worden aankomend jaar diverse proeverijen georganiseerd waarbij iemand van de producent zelf aanwezig is. Op deze wijze krijgt U een uniek kijkje in de keuken van de daadwerkelijke maker van het product en leert U op een leuke manier meer over de drank zelf.


Agenda Proeverijen 2017 - aanvang 19:30 uur

Type Datum   Aanwezige Producent
       
       
       
       
       

Voor eventuele reserveringen en/of informatie kunt u contact op nemen met de winkel. Langs komen mag natuurlijk ook altijd.

Minimum leeftijd is 18 jaar en er wordt geadviseerd het openbaar vervoer te kiezen of een BOB.
Openings tijden:

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
09:00 - 17:00

     
 
© B.V. GROOTHANDEL VAN WEES 2016